[Ανακοίνωση] Τεχνική επίσκεψη στο εργοστάσιο επεξεργασίας λυμάτων του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λάρνακας (ΣΑΛ)

Ιούν 15, 2023 | Ειδήσεις, Ενημερώσεις

Ο Κυπριακός Υδατικός Σύνδεσμος (ΚΥΣ) σε συνεργασία με την ομάδα των Cyprus Young Water Professionals (CYWP), σας προσκαλούν σε τεχνική επίσκεψη που διοργανώνουν στο εργοστάσιο επεξεργασίας λυμάτων του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λάρνακας (ΣΑΛ) (https://www.lsdb.org.cy/). Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 06 Ιουλίου 2023 και ώρα 9:30 π.μ. μέχρι 12:00. Κατά την επίσκεψη θα γίνει ξενάγηση στους χώρους του Σταθμού και παρουσίαση της λειτουργίας του σταθμού καθώς και άλλων δραστηριοτήτων του ΣΑΛ.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην επίσκεψη  θα πρέπει να μεταβούν στο χώρο του εργοστασίου με ιδιωτικά μέσα. Οι παρουσιάσεις  και η ξενάγηση προγραμματίζονται να αρχίσουν στις 09:30 π.μ.. Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες παρακαλώ όπως δηλώσετε συμμετοχή μέχρι τις 30/06/2023. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας ανάλογα με την ημέρα δήλωσης συμμετοχής.

Η επίσκεψη είναι μέρος των δραστηριοτήτων του ΚΥΣ και των CYWP με σκοπό να φέρουν σε επαφή επαγγελματίες από τον ιδιωτικό, ακαδημαϊκό, ερευνητικό και δημόσιο τομέα με στόχο την ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών για την αειφόρο ανάπτυξη των υδάτων και υγρών αποβλήτων λαμβάνοντας υπόψη την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιωσιμότητα.

Για δήλωση συμμετοχής : στα τηλέφωνα 99128375 ή  99687608 ή στα email: info@cwakys.com, cywp@cwakys.com

Ανακοίνωση_Επίσκεψη-ΣΑΛ