Τεχνική επίσκεψη στο εργοστάσιο επεξεργασίας λυμάτων του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λάρνακας (ΣΑΛ)

Ιούλ 10, 2023 | Εκδηλώσεις, Ενημερώσεις

Ο Κυπριακός Υδατικός Σύνδεσμος (ΚΥΣ) σε συνεργασία με την ομάδα των Cyprus Young Water Professionals (CYWP) πραγματοποίησαν, την Πέμπτη 06 Ιουλίου 2023, τεχνική επίσκεψη στο Σταθμό Επεξεργασίας Λυμάτων του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λάρνακας (ΣΑΛ) (https://www.lsdb.org.cy/).

Θερμές ευχαριστίες στον κ. Σπύρο Γεωργίου, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό, και στον κ. Χαράλαμπο Παπανικολάου, Τεχνικό Χημείου, για την παρουσίαση των έργων του ΣΑΛ που αφορούν την αειφόρο ανάπτυξη και τη διεργασία επεξεργασίας λυμάτων καθώς και για την ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του Σταθμού Επεξεργασίας Λυμάτων. Ευχαριστίες και στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του ΣΑΛ, που συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης αυτής καθώς και στον Γενικό Διευθυντή κύριο Άγγελο Χατζηχαραλάμπους που έδωσε την έγκριση του για την πραγματοποίηση της επίσκεψης.

Η επίσκεψη είναι μέρος των δραστηριοτήτων του ΚΥΣ και των CYWP με σκοπό να φέρουν σε επαφή επαγγελματίες από τον ιδιωτικό, ακαδημαϊκό, ερευνητικό και δημόσιο τομέα με στόχο την ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών για την αειφόρο ανάπτυξη των υδάτων και υγρών αποβλήτων λαμβάνοντας υπόψη την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιωσιμότητα.

Επισυνάπτεται η παρουσίαση καθώς και φωτογραφικό υλικό από την επίσκεψη:

LSDB_presentation_06072023