ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΑΛΑ

Οκτ 24, 2022 | Εκδηλώσεις

ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 

Ο Κυπριακός Υδατικός Σύνδεσμος σε συνεργασία με τους Cyprus Young Water Professionals, πραγματοποίησαν τεχνική επίσκεψη στο Δυτικό εργοστάσιο επεξεργασίας λυμάτων του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λεμεσού-Αμαθούντας (ΣΑΛΑ). Κατά την επίσκεψη έγινεπαρουσίαση του Σταθμού καθώς και των αντιπλημμυρικών έργων της Λεμεσού. Η επίσκεψη πραγματοποίηθηκε  τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022.

Η επίσκεψη ήταν μέρος του δεύτερου κύκλου των “CyprusWaterTalks”. Η δραστηριότητα «Κυπριακά Υδατικά Θέματα» έχει σκοπό να φέρει σε επαφή επαγγελματίες από τον ιδιωτικό, ακαδημαϊκό, ερευνητικό και δημόσιο τομέα με στόχο την ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών για την αειφόρο ανάπτυξη των υδάτων και υγρών αποβλήτων λαμβάνοντας υπόψη την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιωσιμότητα.

Θερμές ευχαριστίες  προς τον  Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών του ΣΑΛΑ κύριο Μιχάλη Βρυωνίδη τη Διευθύντρια του Εργοστασίου κυρία Χρύσω Κουμή και την κυρία Πιερίνα Μαρτή, Χημικό Μηχανικό, για τις ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις τους.

Ευχαριστίες και στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του ΣΑΛΑ, που συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης αυτής του Κυπριακού Υδατικού Συνδέσμου καθώς και στον Γενικό Διευθυντή κύριο Γιάννη Τσουλόφτα που έδωσε την έγκριση του για την πραγματοποίηση της επίσκεψης.

Συγχαρητήρια στον ΣΑΛΑ τους Σύμβουλους Μηχανικούς Stantec and Ioannou και τους Εργολάβους Kruger A/S και Cybarco Limited JV, για τη δημιουργία ενός υπερσύγχρονου εργοστασίου επεξεργασίας λυμάτων, το οποίο θα είναι μια αστείρευτη νέα πηγή νερού για την άρδευση της δυτικής  περιοχης Λεμεσού.

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΟΥ ΝΕΡΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΠΙΕΡΙΝΑ ΜΑΡΤΗ ΧΗΜΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΥΠΡ. ΥΔΑΤΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΟ  ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2022

 

Oδηγίες για μετάβαση στο εργοστάσιο:  Επίσκεψη

Φωτογραφίες από την επίσκεψη: